V TERMÍNU OD 17.8. DO 25.8. BUDE NAŠE PEKÁRNA V PROVOZU POUZE V OMEZENÉM REŽIMU. PRO PŘÍPADNÉ OBJEDNÁVKY V UUVEDENÉM TERMÍNU NÁS KONAKTUJTE, PROSÍM, TELEFONICKY NEBO EMAILEM. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.

Novinky

PODZIMNÍ NABÍDKA

Z léta jsme skočili závratnou rychlostí do podzimu a k němu patří jablka, hrušky, ořechy, med, karamel, vůně skořice a perníku. Snažili jsme se zkombinovat tyto sezónní suroviny s dalšími tak, abychom dokázali uspokojit chuť každého z Vás, aby si vybrali i naši zákazníci, kteří krom lepku nemohou třeba i mléké nebo jen laktozu. Je tam toho dost, hodně, moc... Nabídka je nacpaná k prasknutí, a je tam tolik favoritů, že nevíme, který z nich doporučit.
Brownies dort, Roibos&Nashi, Yoghurt&Matcha, Medovník nebo jen třeba hruškový kynutý koláč nebo koláč z čerstvých jablíček?

U nás to začíná vonět skořicí a karamelem, u Vás může taky. Naši podzimní nabídku najdete zde. A je fakt našlapaná.

 

Katka

 

 

Kurz BEZLEPKOVÉ VÁNOČNÍ CUKROVÍ

Sice ještě pořádně nezačalo ani léto, ale už je vypsaný další kurz ve spolupráci s kulinářským studiem Divoká vařečka. S Michalem a Tondou jsme pro Vás připravili výběr toho nejlepšího cukroví, které si společně upečeme, ale co víc, které si poté odnesete i domů. To je super nabídka, co říkáte?
Užijeme si společně příjemné pozdní odpoledne a večer, prostor bude jako vždy i n a dotazy ohledně bezlepkového pečení a celé problematiky. Celým kurzem nás bude provázet příjemná předvánoční atmosféra, skvělé pití a ještě lepší jídlo.
Pojďte do toho s námi, utečte od shonu a stresu a pojďte si s námi upéct BEZLEPKOVÉ VÁNOČNÍ CUKROVÍ !

 

KURZ BEZLEPKOVÉHO PEČENÍ BRNO - 31.10.2024

BEZLEPKOVÉ MENU. Tak se jmenuje kurz, který již několikátým rokem pořádáme pod vedením kulinářského studia DIVOKÁ VAŘEČKA v Brně.
Program je víc než pestrý. Zapomeňte na knedlíky, my Vás naučíme něco lepšího...

Kynuté těsto slané - Chléb s tradičním chlebovým kořením

Listové těsto - Pithivier  (listové těsto plněné konfitovanou kachnou a játry foie gras)

Odpalované těsto - Choux au Craquelin (odpalované bochánky s cukrovou krustou plněné lehkým krémem)

Kynuté těsto sladké - Tvarohové mini koblížky 

Je to krásný večer plný dobré nálady, dobrého jídla, pití, atmosféry a spoustu nových zkušeností.
Kurzem Vás provede naše cukrářka Katka a Tonda - šéfkuchař studia Divoká vařečka. 
A divoký to je fakt pokaždý, tak se přidejte k nám!

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem