Vážení zákazníci,
v době od 21.12.2018 do 3.1.2019 nebudou vyřizovány objednávky na eshopu a nebude možné objednávat výroby z cukrárny a pekárny S VYZVEDNUTÍM V TÉTO DOBĚ. Vaše objednávky zůstanou uloženy v našem systému a budeme se jim věnovat od 4.1.2019. Budete informováni o stavu objednávek a termínech doručení.

OBJEDNÁVKY - ESHOP - ODESLÁNÍ DPD/gls: poslední termín pro přijetí objednávky s odesláním do Vánoc je 17.12.2018 V PŘÍPADĚ, ŽE BUDE ZBOŽÍ SKLADEM. Po tomto termínu nebude možné garantovat odeslání objednávek ještě v tomto roce. V PŘÍPADĚ, ŽE VÝROBKY SKLADEM NEBUDOU, BUDEME VÁS KONTAKTOVAT ZA ÚČELEM INFORMACE O MOŽNÉM DODÁNÍ VAŠÍ OBJEDNÁVKY.

OBJEDNÁVKY - ESHOP - ROZVOZ BRNO: poslední termín pro rozvoz v tomto roce je 19.12.2018 (Objednávky musí být uskutečněny do 16.12.2018)

OBJEDNÁVKY - ESHOP - OSOBNÍ ODBĚR: poslední možnost vyzvednutí objednávek v letošním roce je 21.12.2017 7:00-13:30

OBJEDNÁVKY - CUKRÁRNA/PEKÁRNA: poslední termín pro vyzvednutí objednávky výrobků z cukrárny a pekárny je 21.12.2018 od 7.00 do 13.30. Od 22.12.2018 do 7.1.2019 bude cukrárna a pekárna pro veřejnost mimo provoz.

Děkujeme za pochopení, přejeme klidné prožití svátků a štastný vstup do nového roku.

SEMIX Bezlepková směs SEMIXINA 1kg


neobsahuje vejce bez sóji bez laktózy
bezlepková směs na sladké pečení
Množství
1 000 g
Výrobce:
Semix
Dostupnost:
5 ks skladem
NOVINKA

Cena bez DPH: 63 Kč
Jednotková cena: 7 Kč/100 g

Návod k přípravě bábovky, rolády či piškotového korpusu: K přípravě potřebujete: 200 g BEZLEPKOVÉ SEMIXÍNY 2 vejce (velikosti M) 20 ml vody (4 polévkové lžíce) 40 ml oleje (6 polévkových lžic) Postup přípravy: 200 g směsi nasypeme do vyšší misky, přidáme vejce, přilijeme vodu a šleháme šlehačem na nejvyšším stupni 8 minut. Následně přidáme olej a ještě krátce zašleháme. Těsto vložíme do tukem vymazané bábovkové či dortové formy (průměr 26 cm) vysypané rýžovou moukou a pečeme. Teplotu a dobu pečení přizpůsobíme dle trouby (110 - 170 °C, 40 - 50 minut). Po upečení necháme 10 minut vychladnout, vyjmeme z formy a necháme úplně vychladnout.* *Pokud připravujete roládu, rozetřete vyšlehanou směs na plech o velikosti cca 30 x 40 cm a pečte při 180 °C 10 - 15 minut. Náš tip: K 1/3 těsta přidejte kakao. Do bábovkové formy nalijte světlé těsto a následně přidejte těsto tmavé. Promícháním získáte mramorovou bábovku.

cukr, rýžová mouka, pšeničný škrob deproteinovaný, emulgátor (E 472b, E 477, glukózový sirup, sójová mouka, E 450), sušená syrovátka, kypřící látky (E 500), sůl, regulátor kyselosti (E 330), aroma, zahušťovadlo (E 415), barvivo (E 160a).

mléko a výrobky z něj
pšenice (deproteinovaný pšeničný škrob) - vhodné pro celiaky

1000g

Doporučené výrobky