NATURAL Jahelná mouka hladká 300g


neobsahuje vejce bez laktózy bez sóji bez mléčných bílkovin bez lepku
Jáhlová mouka vhodná pro bezlepkovou dietu, peče se z ní výborné pečivo, placky i nejrůznější sladké sušenky. Obsahuje vlákninu. - exp. 11.12.18
Množství
300 g
Výrobce:
Natural
Dostupnost:
7 ks skladem

Stará cena
28 Kč
Cena bez DPH: 20 Kč
Jednotková cena: 8 Kč/100 g

Jáhly vznikají loupáním prosa. Výsledným produktem jsou asi milimetr velké žluté kuličky. Jáhly bývaly u našich předků velmi frekventovanou potravinou. Do příchodu rýže na evropský kontinent tvořily důležitou součást běžné stravy.Jáhly neobsahují lepek, mohou je konzumovat i lidé trpící celiakií. Základní živinou v jáhlech jsou sacharidy. Jáhly jsou dobrým zdrojem draslíku, hořčíku, fosforu, železa, mědi, zinku. Z vitamínů převažují vitamíny skupiny B. Nutriční hodnoty Energetická hodnota1405 kJ / 336 kcal Tuky2,8 g z toho nasycené mastné kyseliny0 g Sacharidy73 g z toho cukry0 g Bílkoviny9,9 g Sůl0 g

jáhly

bez alergenů

300g

Doporučené výrobky